Voorwaarden

1. Contactgegevens

Marike Wiggers
De Rijd 198
8939 AH  Leeuwarden
tel: 0614107306
email: marike@marikewiggers.nl
KvK: 60140569
BTW: NL109880390B01

2. Prijzen

De prijzen van de werken zijn in euro’s, inclusief BTW en verzendkosten.

3. Bestellen

Alle bestellingen dienen vooraf betaald te worden, tenzij anders is overeengekomen. Jouw bestelling kan je op twee manieren betalen:

  • Overschrijven. Vooraf overmaken op bankrekeningnummer NL41 INGB 0008278620 t.n.v. Marike Wiggers te Leeuwarden. Dit moet je binnen 5 dagen doen. Daarna reserveer ik het werk niet meer. Als de bestelling wordt geannuleerd, laat ik dat via een e-mail weten.
  • Via Paypal

Zodra de betaling bij mij is bijgeschreven, wordt het werk naar jou verstuurd, gebracht of gereserveerd (bij afhalen).

4. Verzendkosten

Ik breng binnen Nederland geen verzendkosten in rekening. Afhankelijk van de grootte wordt het werk verstuurd in een houten frame, stevig karton of een koker. Grotere werken breng ik zelf. Hiervoor zal een afspraak worden gemaakt.

  • Het is ook mogelijk om het werk zelf op te halen in Leeuwarden. Dit kan alleen op afspraak. De bestelling moet vooraf betaald zijn of contant (gepast) gedaan worden als je het werk komt halen.
  • Voor werk dat naar het buitenland verstuurd moet worden, breng ik verzendkosten in rekening. Ik neem dan contact met je op.

5. Levering

Jouw bestelling wordt aangetekend verzonden, uiterlijk binnen 7 werkdagen na ontvangst van de betaling.
Voor beschadiging, vermissing of andere problemen tijdens de verzending ben ik niet aansprakelijk. Bij levering van het artikel ontvangt u een factuur via mail.

6. Retour

Werk dat je hebt gekocht, kun je zonder opgaaf van reden retourneren. Dit geldt ook als je een werk bij mij hebt uitgezocht en gekocht. Dit moet je doen binnen 7 werkdagen na ontvangst van je bestelling. Hoe?

  • Werk dat je retourneert, moet je van te voren per e-mail aanmelden. Stuur een mail naar marike@marikewiggers.nl en vermeld het werk dat je wilt retourneren.
  • Wacht met het terugsturen tot je een mail van mij hebt ontvangen.
  • Het werk stuur je goed ingepakt, onbeschadigd en op jouw kosten terug naar de Rijd 198, 8939 AH te Leeuwarden.
  • Na ontvangst van de retourzending stort ik het aankoopbedrag binnen 7 werkdagen terug op de rekening waar de bestelling mee betaald is.
  • Het retour sturen van in opdracht gemaakt werk, kan ik niet garanderen.

7. Aansprakelijkheid

De inhoud van deze site is zorgvuldig gemaakt. Ik kan echter niet uitsluiten dat bepaalde informatie onvolledig is. ik ben niet aansprakelijk voor de gevolgen van onjuiste of onvolledige informatie op de website. Ik ben niet verantwoordelijk voor kleurafwijkingen ten gevolge van beeldschermkwaliteit. Ik ben niet aansprakelijk voor gemaakte schade tijdens het transport door derden of zoekraken van het product tijdens verzending. De artikelen in Nederland worden aangetekend verstuurd, om te voorkomen dat er iets misgaat in het verzendproces.

8. Service

Als je onverhoopt toch een klacht hebt, wil ik daar graag per mail (marike@marikewiggers.nl) van op de hoogte worden gebracht. Je krijgt binnen twee werkdagen antwoord.

9. Privacy

Alle persoonsgegevens worden uitsluitend door mij gebruikt en nooit aan derden ter beschikking gesteld. Alleen wanneer het nodig is voor betalingstransacties en bezorging van de bestelling.

10. Eigendom

Mijn werken mogen niet gekopieerd worden zonder toestemming.
Voor fotografie en andere mediadoeleinden dient gerefereerd te worden naar Marike Wiggers.
Dit geldt vanzelfsprekend niet voor privégebruik.

11. In opdracht

Als je mij opdracht geeft om een werk te maken, wordt er voorafgaand een overeenkomst opgesteld en getekend door zowel opdrachtgever als opdrachtnemer. Daarnaast zal er een afspraak plaats vinden om de opdracht door te nemen. Voor werken in opdracht geldt een aanbetaling van 50% van het overeengekomen bedrag. Wanneer het werk af is, betaal je de resterende 50%.
Als de opdracht niet uitgevoerd kan worden, ontvang je de aanbetaling terug. Dit geldt ook als de opdracht niet volgens de overeenkomst is uitgevoerd zonder dat je op de hoogte bent gesteld.

12. Toepasselijkheid

Deze voorwaarden zijn van toepassing op elk aanbod van mij en elke tot stand gekomen overeenkomst tussen jou en mij.